fbpx

A mozgás hihetetlen fontos – edzéseinken bőven lesz is benne részed -, de a mozgás célja alapvetően nem az, hogy a rossz táplálkozás miatt “büntesd a tested”. Igazán hatékonyan fejlődni és egészséges életmódot élni megfelelő táplálkozás mellett lehet csak.

Ebben is szeretnénk a segítségedre lenni. A csapat hivatásos dietetikusa a következő ajánlatot kínálja, a folyamat a következő:

  1. Szerezz egy  általános vérképet –  inzulin és pajzsmirigy hormon értékekkel együtt lehetőleg. Ne legyen 3 hónapnál régebbi, amikor megkeresed a dietetikusunkat.
  2. Tölltsd ki az általunk adott kérdőívet – anamnézis felvétel
  3. Készíts egy 3 napos – őszinte:) – tápálákozási naplót
  4.  Ezekkel keresd fel a dietetikusunkat (kap elérhetőséget hozzá minden sportolónk) és lehetőséged lesz egy 60-90 perces  Skype beszélgetésre Vele, amelyben átveszi Veled azokat az elveket, amelyek szerint étkezned kellene.  Az ára kedvezményesen 6.000,- Ft, csak csapattagoknak.
  5. Amennyiben kéred, kapsz egy 3 napos rendkívül precíz mintaétrendet, amit követhetsz, továbbá a beszélgetést követően és az étrend alapján képes leszel saját magadnak újabbakat írni. Az ára kedvezményesen 7.000,- Ft, csak csapattagoknak. Ehhez kapsz ajándékba egy 30 perces “utánkövetéses” beszélgetést, ahol felteheted a kérdéseid.