Detail

  • Name: Fülöp Viktória
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Biography

Fülöp Viktória vagyok, tájépítészmérnök, a Kettlebell Zóna közösségének tagja, testépítés és fitnesz sportoktató.

A sport gyerekkoromtól kezdve részét képezte az életemnek és bár nem űztem versenyszerűen, több fajtáját kipróbáltam. A gimnázium kezdetén egy komolyabb sérülés miatt fel kellett hagynom az aktív mozgással, és egészen az egyetemi évek végéig nem sportoltam. Ekkor ismerkedtem meg a kettlebellel, ami egy meghatározó találkozásnak bizonyult.

Lelkes résztvevője voltam az edzéseknek, kedvelt szabadidős tevékenységből hamar életformává vált. Rendszerességet és állandóságot hozott az életembe, általa megismertem és azóta is töretlenül feszegetem saját határaimat

Olyannyira a mindennapjaim része lett ez a mozgásforma, hogy felmerült az ötlet: szívesen foglalkoznék vele komolyabban, hogy tapasztalataimat, tudásomat másoknak is átadhassam. Mivel biztos szakmai alapokra szerettem volna helyezni a megszerzett ismereteket, elvégeztem az Art Edzőképzés testépítés és fitnesz sportoktató tanfolyamát. Ezen felül továbbképzések keretében hevederes gravitációs tréner, valamint funkcionális cross tréner végzettséget is szereztem.

Szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik elhatározták, hogy kitörnek a rendszertelen, mozgásszegény életmódjukból. Célom, hogy megismertessem és megszerettessem velük a kettlebell, a TRX, a különböző kieszközök és a saját testsúlyos edzés nyújtotta lehetőségeket, hogy hozzásegítsem őket a testsúlycsökkentéshez, az izomépítéshez vagy épp a rehabilitációhoz. Biztonságosjó hangulatú és inspiráló edzések keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás ne kötelező jellegű feladat, sokkal inkább felüdülést nyújtó és sikerekben gazdag élmény legyen.”

Skills