Erősebb-egészségesebb-magabiztosabb

Rólunk

Szeretnél fogyni, izmosodni, jobban mozogni és egészségesebb lenni? Kipróbálnád, hogy milyen mindezt egy motiváló csapatban megélni?

Dr. Túry Dániel vagyok

Én fogok segíteni neked abban, hogy megőrizd egészséged,  megtapasztald az erőd és magabiztossá válj.

Gyermekkorom óta a mindennapjaim része a sport, az egészség és testedzés.  Ügyvédi praxisom mellett minden estém a Kettlebell Zóna csapatának vezetése, oktatása, edzése teszi ki.

Közösséget építek. Csapatom tagjai az edzéseken kívül is számíthatnak egymásra, számos kirándulás, kertmozi, közösségi program tesz minket egyre erősebbé, barátokká.

Ülő munkát végzőknek is

Tudtad, hogy a fizikai inaktivitás világszerte a negyedik vezető halálozási kockázati tényező?

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy felállj az asztaltól és a biztonságban, a legkevesebb kockázattal, de a legnagyobb eredménnyel mozogj!

Gerincbarát edzések

Csapatunk együttműködő gyógytornásza bármikor áll rendelkezésedre, az edző és gyógytornász összehangolt munkájának eredménye lesz a Te egészséged!

Étkezz egészségesen

Dietetikusunk segítségével az aktív életmódod megtámogathatod egészséges táplálkozással a lehető leggyorsabb és legtartósabb fogyás és/vagy izmosodás érdekében. Így lesz a legteljesebb az Életed!

közösség

Hiszem, hogy egy támogató közösség erőt ad a céljaid eléréséhez.

Hozzánk jó érzés lejönni, a tagságunk mindig barátsággal vár.

Edzéseinken, kirándulásainkon, családi programjainkon sok-sok életre szóló barátság, szerelem:), vagy akár üzleti kapcsolat született, élettel tele, mosolyogva várunk mindig. Törölközőt és a jókedvedet mindig hozd magaddal!:)

Erősebb-egészségesebb-magabiztosabb

hétköznapi emberek, óriási sikerek

 

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

Szuper motiváló és jófej a csapat, Dani felkészültsége, tapasztalata, lelkesedése és humora minden edzést feldob! 🙂 Pár hónap alatt annyit erősödtem, mint eddig semmilyen más edzésformától. Végre megtaláltam, ami kellett nekem! 🙂
Köszönöm!!!

Ottlik-Ágostházy Réka