izmosabb. vékonyabb. egészségesebb

haladó kettlebell + TRX

Gyere el egy ingyenes próbaedzésre

Mindegyik csoportunkban, bármikor is csatlakozol hozzánk, az első edzés ajándék!

most csak

17.000Ft/hó

Heti 2 edzés + ajándék heti 3 online facebook edzés

+ ajándék 2 órás oktató videó – csak jelentkezz fel érte a levlistára

Móricz Zsigmond körtér

FOLYAMATOS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG HALADÓ CSOPORTJAINKHOZ

 Az edzések hétfőn és szerdán vagy kedden és csütörtökön kezdődnek 17 és 22 óra között óránként. Érdeklődj az elérhető időpontokról!

Vigyázunk a gerincedre.

Tudjuk, hogy egész nap irodában ülsz, ezért a biztonságodra nagy hangsúlyt fektetünk és elérjük azt, hogy a testtartásod javuljon, fájdalmaid elmúljanak. Ez számunkra a legfontosabb, amelyhez igénybe veheted a csapat profi együttműködő gyógytornászát is.

Heti 3 online ajándék edzés

Kövesd online az edzéseinket hiányzásod esetén vagy nézd meg az oktatóvideónkat, amely azt a témát dolgozza fel, amelyről lekéstél. Tagjaink elérhetőséget kapnak ingyen a heti 3 online edzéshez is, amit otthonunkból kiegészítő jelleggel végezhetnek.

IZMOSODJ! FOGYJ!

A edzések hatékonyak, biztonságosak és egy hihetetlenül motiváló, mégis családias közegben zajlanak. Minden edzésen figyelmet fordítunk arra, hogy az ülő életmód káros hatásait – pl. rossz testtartás – csökkentsük. Ha egy edzésen nem tudsz személyesen megjelenni, ONLINE is követheted, egyedülálló módon!:) A csapat dietetikusa is áll rendelkezésedre!

Ajánlások

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

“Ajánlom a Kettlebell Zóna edzéseit! Én ez év (2020) január 7-én csatlakoztam a csapathoz. A célom az volt, hogy az állóképességem rendbe tegyem. Mellékhatásként le is fogytam és erősödtem. 

Január 7-én 108,5 kg-al mentem le a terembe az edzésekre. Hétvégén mértem magam 100,3 kg vagyok. 

Nézd meg a videókat az oldalon és ha változtatni, változni akarsz csatlakozz! Hajrá”

Németh Antal