izmosabb. vékonyabb. egészségesebb

haladó kettlebell + TRX

Gyere el egy ingyenes próbaedzésre

Mindegyik csoportunkban, bármikor is csatlakozol hozzánk, az első edzés ajándék!

most csak

13.000Ft/hó

Heti 2 edzés + heti 3 online facebook edzés

Móricz Zsigmond körtér

FOLYAMATOS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG HALADÓ CSOPORTJAINKHOZ

 Az edzések hétfőn és szerdán vagy kedden és csütörtökön kezdődnek 17 és 22 óra között óránként. Érdeklődj az elérhető időpontokról!

Vigyázunk a gerincedre.

Tudjuk, hogy egész nap irodában ülsz, ezért a biztonságodra nagy hangsúlyt fektetünk és elérjük azt, hogy a testtartásod javuljon, fájdalmaid elmúljanak. Ez számunkra a legfontosabb, amelyhez igénybe veheted a csapat profi együttműködő gyógytornászát is.

Heti 3 online ajándék edzés

Kövesd online az edzéseinket hiányzásod esetén vagy nézd meg az oktatóvideónkat, amely azt a témát dolgozza fel, amelyről lekéstél. Tagjaink elérhetőséget kapnak ingyen a heti 3 online edzéshez is, amit otthonunkból kiegészítő jelleggel végezhetnek.

IZMOSODJ! FOGYJ!

A edzések hatékonyak, biztonságosak és egy hihetetlenül motiváló, mégis családias közegben zajlanak. Minden edzésen figyelmet fordítunk arra, hogy az ülő életmód káros hatásait – pl. rossz testtartás – csökkentsük. Ha egy edzésen nem tudsz személyesen megjelenni, ONLINE is követheted, egyedülálló módon!:) A csapat dietetikusa is áll rendelkezésedre!

Ajánlások

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

“Ajánlom a Kettlebell Zóna edzéseit! Én ez év (2020) január 7-én csatlakoztam a csapathoz. A célom az volt, hogy az állóképességem rendbe tegyem. Mellékhatásként le is fogytam és erősödtem. 

Január 7-én 108,5 kg-al mentem le a terembe az edzésekre. Hétvégén mértem magam 100,3 kg vagyok. 

Nézd meg a videókat az oldalon és ha változtatni, változni akarsz csatlakozz! Hajrá”

Németh Antal