Otthonról. Hatékonyan. Biztonságban.

Online edzések

Saját kézisúlyzóddal vagy kettlebelleddel

Pörgős, gerinckimélő edzések online élőben minden hétfő-szerda-szombat 19 órától (utólag több mint 60 edzés visszanézhető!). Kezdőknek AJÁNDÉK lépésről-lépésre oktatóvideóval!

most csak

10.000Ft/hó

Most AJÁNDÉKBA megkapod hozzá a 30.000,- Ft értékű 2 órás lépésről lépésre oktató videót! Iratkozz fel érte a levlistára!

Kezdő vagy?

Nem baj, segítünk!

A 30.000,- Ft értékű lépésről-lépésre 2 órás oktató videónk AJÁNDÉKBA  megkapod, ha csatlakozol az online edzésekhez + ÉLŐ Facebook videó alatt is bármikor kérdezhetsz. A csoportban bármikor feltöltöd a levideózott gyakorlatod, mi kielemezzük.

Office Health

Egész nap irodában ülsz? Minden edzést olyan gyakorlatokkal zárunk, amely segít helyreállítani az egészséges testtartást.

Gerincvédelem

Egész nap ülsz, fáj a hátad?

Olyan edzőre van szükséged, aki ezt figyelembe veszi, online is mindent elmagyaráz, segít, vigyázz Rád. Minket keresel.

 

Izmosodj! Fogyj!

Ha van egy kettlebelled vagy kézisúlyzod, már kezdheted is az edzést velünk! Van sok-sok saját testsúlyos gyakorlatunk is, de hiszünk benne, hogy az „ugri-bugri” önmagában nem elég.  Velünk igazán komoly eredményeket fogsz elérni.  Olvastad már az ajánlások között, hogy az egyik tagunk 3 hónap otthoni edzés után 1 órát javított a Spartan Race rekordján?

Kevés időd van?

Hagyd ki a forgalmi dugót, a felesleges várakozást, került a tömeget, intézd el az egészet otthonról egyedül vagy a családoddal. Szégyenlős vagy, zavar, ha bámulnak? Ezt Neked találták ki..

Hollósi Ádám 1 éves változása a kettlebell+trx 2in1 edzéseink segítségével.

Kuklis Sándor 1 éves változása a Kettlebell Zónával.

Kalló Brigi 2 és fél ruha méretet formásodott velünk.

dr. Túry Dániel Miklós

dr. Túry Dániel Miklós (Dani) tartja az edzéseket. Amellett, hogy ügyvéd – tehát pontosan tudja, hogy milyen egész nap a gép előtt ülni – 9 éve tart edzéseket élőben a XI. kerületben a Kettlebell Zóna nagy csapatának, sportoktató, kettlebell, trx és gerinctréner.  Dani azért fordít kiemelten nagy figyelmet a gerinc egészségére, mert maga is Scheuermann-kórral kűzd, szóval muszáj volt elmélyedni a gerincedzés részleteiben és folyamatosan foglalkozni vele. Komoly eredményekkel:)

Mire van szükségem otthon?

Pár négyzetméter térre és mellé egy kettlebellre vagy kézisúlyzóra. A kettlebellnél a kezdő férfi átlagos ajánlott méret 16 kg, nőknél 8 kg. Ha kézisúlyzót használsz,  olyat szerezz be, aminek a súlya állítható. Már egy eszközzel is nagyon jól el tudod kezdeni az edzést. Törölköző, bot, szék hasznos rendelkezésedre áll minden edzésen.

kezdő vagyok, nekem való ez?

Naná!:) Van egy több mint 2 órás – értéke: 25.000,- Ft – oktatóvideónk, amin lépésről lépésre a kettlebellen mindent elmagyarázunk. Most csak 14.000,- Ft-ért megkapod, ha csatlakozol az online edzéseinkhez.  De kérdezhetsz az online edzések ideje alatt is, vagy a facebook csoportban. Lekamerázhatod magad, elküldheted, kijavítjuk. Segítünk mindig és mindenben!

Ki tartja az edzéseket?

dr. Túry Dániel Miklós (Dani) tartja az edzéseket. Amellett, hogy ügyvéd – tehát pontosan tudja, hogy milyen egész nap a gép előtt ülni – 9 éve tart edzéseket élőben a XI. kerületben a Kettlebell Zóna nagy csapatának, sportoktató, kettlebell, trx és gerinctréner.  Dani azért fordít kiemelten nagy figyelmet a gerinc egészségére, mert maga is Scheuermann-kórral kűzd, szóval muszáj volt elmélyedni a gerincedzés részleteiben és folyamatosan foglalkozni vele. Komoly eredményekkel:)

Hogyan működik? Mikor van?

Jelentkezz az űrlapon, és kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben minden elmagyarázunk. A lényeg, hogy miután átutaltad az összeget, a zárt Facebook csoportba beléphetsz, ahol hétfő-szerda-szombat 19 órától követheted az élő edzéseket, vagy utólag visszanézheted bármikor.

Plusz persze az oktató videót is bármikor, korlátlanul megnézheted:)

Milyenek az edzések? Tényleg lehet eredményt elérni?

Nagyon változatosak és pörgősek az edzések, gyorsan, komoly eredményt lehet elérni. A súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok váltogatják egymást és az edzés végén mindig végzünk olyan gyakorlatokat is, amik ellensúlyozzák azt a helytelen testtartást, ami a sok ülés miatt van. Vigyázunk a gerinced egészségére!

 

Mikor vannak az edzések?

Az edzések hétfőn-szerdán-szombaton 19 órától vannak online egy zárt facebook csoportban, de korlátlan ideig az összes visszanézhető, visszamenőleg 2020. áprilisig.

 

Ajánlások

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

Szuper motiváló és jófej a csapat, Dani felkészültsége, tapasztalata, lelkesedése és humora minden edzést feldob! 🙂 Pár hónap alatt annyit erősödtem, mint eddig semmilyen más edzésformától. Végre megtaláltam, ami kellett nekem! 🙂
Köszönöm!!!

Ottlik-Ágostházy Réka