csoportok és programok

EDZÉSEINK

Kezdő Kettlebell + TRX edzések

Változatos és pörgős 2in1 kezdő edzéseink keretében lépésről-lépésre megtanítunk Téged az eszközök eredményes és gerinckímélő használatára. Megalapozzuk a későbbi sportéleted egy biztos technikai tudással. Az együttműködő gyógytornászunk és dietetikusunk is mindig rendelkezésedre áll!

Haladó kettlebell + TRX edzések

A haladó edzések hatékonyak, biztonságosak és motiválóak,  családias közegben zajlanak. Minden edzésen figyelmet fordítunk arra, hogy az ülő életmód káros hatásait – pl. rossz testtartás – csökkentsük. Egyedülálló módon a heti 2 élő edzés mellé ajándékba kapsz plusz 3 online Facebook élő edzést, amit otthonodból követhetsz. A gyógytornászunk és dietetikusunk is mindig rendelkezésedre áll!n!:) Az együttműködő gyógytornászunk és dietetikusunk is mindig rendelkezésedre áll!

online kettlebell és/vagy kézisúlyzós edzések

Ha nincs időd vagy lehetőséged felkeresni minket élőben, az otthonodból is követheted heti 3 alkalommal ONLINE az edzéseinket. Van otthon egy belled vagy kézisúlyzód? Oktatóvidónkból otthon is megtanulhatsz mindent, lépésről-lépésre. Csatlakozz most!

Edzéseinken megtanulod  gerincbarát funkcionális mozgást!

Kezdő edzések (Kettlebell+TRX)

Teljesen a nulláról fogok mindent megtanítani Neked, lépésről- lépésre. Vigyázok a gerinced épségére, de mégis, pörgős, a szintendnek megfelelő, hatékony edzésekre számíthatsz. 1 hónapot követően csatlakozhatsz a középhaladó csoportokhoz!

haladó edzések (kettlebell+TRX)

Ha nálam vagy más oktatónál már megismerted legalább a kettlebell alapjait, szeretettel várunk a haladó edzéseken. Pörgős, változatos, izzasztós, logikailag megtervezett és egymásra épülő edzésekre számíthatsz.  Továbbá jogosultságot szerzel belépni az ONLINE csoportba, ahol otthonodból is megcsinálhatod az edzést, ha élőben nem  tudsz megjelenni az edzésen valamilyen kivételes elfoglaltságod miatt vagy egyszerűen heti többször szeretnél edzeni.

Online edzés (kettlebell/kézisúlyzós)

Facebook ÉLŐ közvetítés keretében követheted heti 3 alkalommal a kettlebellel vagy kézisúlyzóval is végezhető edzéseink a saját otthonodból.  Ha kezdő vagy, jogosultságot szerzel az online oktató videóikhoz, ami tartalmazza a teljes kezdő tananyag online “lépésről-lépésre tanulós” változatát. Amint csatlakozol a csoporthoz, megnézheted visszamenőleg az összes korábbi online edzést.

amiket fontosnak tartunk

 

Vigyázunk a gerincedre!

Tudjuk, hogy egész nap irodában ülsz, ezért a biztonságodra nagy hangsúlyt fektetünk és elérjük azt, hogy a testtartásod javuljon, fájdalmaid elmúljanak. Ez számunkra a legfontosabb, amelyhez igénybe veheted a csapat profi együttműködő gyógytornászát is.

IzmosodJ! Fogyj!

Már néhány edzést követően is megérzed a változást, gyakorlataink olyan izmokat is megmozgatnak, amelyeknek a létezéséről se  tudtál:) Ha célod a fogyás, akkor is jó helyen jársz.

Ha plusz segítségre van szükséged, akkor a csapat dietetikusa örömmel áll rendelkezésedre. 

Közösségi élmény

Mi egy közösség vagyunk. Ez most talán nem mond Neked semmit, de amikor a havi kirándulásainkon, családi-baráti programjainkon, Dani kertjében tartott mozizáson életre szóló barátokra lelsz, meg fogod érteni. A legrégebbi csapat közel 9 éve edz Daninál, a csapatban barátságok, üzletek, szerelmek, sőt, házasságok születtek az évek folyamán. 🙂

hol, mikor vannak az edzések?

Az élő edzések a Móricz Zsigmond körtéren vannak, általában hétfőn és szerdán VAGY kedden és csütörtökön 17 és 22 óra között óránként. A következő kezdő edzésünk időpontját a Kezdő edzés menüpont alatt találod. Ha haladóként csatlakoznál hozzánk, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az űrlapon és segítünk személyreszabottan.

Lehet csak alkalmi jegyet venni?

Nem. Az óráink egymásra épülnek, az alapoktól építjük fel vendégeink tudását, készségeit. Nem hiszünk abban, hogy eredményes vagy értelmes lenne „néha beugrani” egy edzésre. A első alkalom ingyenes, minden kockázat nélkül kipróbálhatod, hogy tetszik-e.

Fáj és görbe a hátam, mehetek edzésre?

A sok ülés miatt ez ma szinten mindenkire igaz. Nagyon sok ilyen jellegű panaszt szüntettünk meg az évek alatt. Általánosságban elmondható, hogy bárki jöhet az edzésre és jót fog tenni, persze vannak kivételek. Mivel nem vagyunk orvosok, sajnos nem áll jogunkban megítélni az állapotod, ha bizonytalan vagy, kérd az orvosod tanácsát kérlek.

Mikor lesz eredménye?

Erre a legnehezebb válaszolni. Annyi mindentől függ, hogy nem is tudunk. De leginkább rajtad múlik, mi minden lehetőséget biztosítunk számodra.

Danitól megtanulsz jól mozogni (heti 2 élő és heti 3 opcionális online edzést kapsz) + van csapat dietetikusunk és csapat gyógytornászunk. Élj vele!

kezdő vagyok, nekem való ez?

Mind élőben, mind az oktatóvideóban – ha azt választanád  -teljesen a nulláról fogok mindent megtanítani Neked, lépésről- lépésre. Vigyázok a gerinced épségére, de mégis, pörgős, a szintendnek megfelelő, hatékony edzésekre számíthatsz. 1 hónapot követően csatlakozhatsz a középhaladó csoportokhoz!

Mennyibe kerül?

Egy naptári hónapra 14.000,- Ft az élő edzés + online edzésekhez hozzáférés.  A csak online edzés ára 10.000,- Ft / hó.

OTP Szépkártyát el tudunk fogadni, mást sajnos jelenleg nem.

50 éves vagyok, sosem sportoltam, nekem való ez?

Az edzésen 18 éves kortól kb. 65 éves korig minden korosztály megtalálható. Ha az orvosod nem tiltott el a súlyzós edzéstől, mindenképpen jöhetsz. Az alapoktól türelmesen mindenre megtanítunk, bármikor lehet pihenni, adunk könnyített feladatokat szükség esetén. Nálunk nem „gáz” leszel, hanem menő, mert eljöttél sportolni:)

rólunk mondják

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

Szuper motiváló és jófej a csapat, Dani felkészültsége, tapasztalata, lelkesedése és humora minden edzést feldob! 🙂 Pár hónap alatt annyit erősödtem, mint eddig semmilyen más edzésformától. Végre megtaláltam, ami kellett nekem! 🙂
Köszönöm!!!

Ottlik-Ágostházy Réka