kezdő KEttlebell + TRX

próbáld ki ingyenesen

Minden csoportunkban, bármikor is csatlakozol hozzánk, az első edzés ajándék!

most csak

17.000Ft/hó

+ ajándék heti 3 online edzés 

+ ajándék 2 órás oktató videó 

 

Következő

kezdő csoportok:

2024. július 2., 20 órától

Minden Kedden és Csütörtökön

 

 

 

Helyszín:

Móricz Zsigmond körtér

Az edzések a Szent Margit Gimnáziumban vannak. A hely rendkívül könnyen megközelíthető, gyakorlatilag minden busz, villamos megáll itt, sőt, még a 4-es metró is. Parkoló helyet pár másodperc alatt lehet találni. A parkolás  18 órától ingyenes a környéken, mindig van szabad hely.

VIGYÁZUNK A GERINCEDRE!

Tudjuk, hogy egész nap irodában ülsz, ezért a biztonságodra nagy hangsúlyt fektetünk és elérjük azt, hogy a testtartásod javuljon, fájdalmaid elmúljanak. Ez számunkra a legfontosabb, amelyhez igénybe veheted a csapat profi együttműködő gyógytornászát is.

IZMOSODJ! FOGYJ!

A edzések hatékonyak, biztonságosak és egy hihetetlenül motiváló, mégis családias közegben zajlik. Minden edzésen figyelmet fordítunk arra, hogy az ülő életmód káros hatásait – pl. rossz testtartás – csökkentsük. Ha egy edzésen nem tudsz személyesen megjelenni, ONLINE is követheted, egyedülálló módon!:)

Lépésről lépésre

Lépésről lépésre tanítjuk meg Neked a funkcionális edzések alapjait, a kettlebellt – TRX-et és saját testsúlyos elemeket egymással párhuzamosan.  Egy komplett áttekintést fogsz kapni az egész rendszerre és nagyon biztos alapokat követően kiemelkedő eredményeket leszel képes elérni velünk.

Hiányzol az edzésről?

Mi erre is gondoltunk! Kövesd online az edzéseinket hiányzásod esetén vagy nézd meg az oktatóvideónkat, amely azt a témát dolgozza fel, amelyről lekéstél. Tagjaink elérhetőséget kapnak ingyen a heti 3 online edzéshez is, amit otthonunkból kiegészítő jelleggel végezhetnek.

dr. Túry Dániel

dr. Túry Dániel Miklós (Dani) tartja az edzéseket. Amellett, hogy ügyvéd – tehát pontosan tudja, hogy milyen egész nap a gép előtt ülni – 9 éve tart edzéseket élőben a XI. kerületben a Kettlebell Zóna nagy csapatának, sportoktató, kettlebell, trx és gerinctréner.  Dani azért fordít kiemelten nagy figyelmet a gerinc egészségére, mert maga is Scheuermann-kórral kűzd, szóval muszáj volt elmélyedni a gerincedzés részleteiben és folyamatosan foglalkozni vele. Komoly eredményekkel:)

KETTLEBELL

A kettlebell egy vasgolyó, amelynek van egy fogantyúja. Lengetjük, emeljük, guggolunk vele. Egy kissé speciálisabb mozgásformára alkalmas, mint a kézisúlyzó. Brutálisan hatékonyan lehet vele erősödni, fogyni, minden izmot megmozgat. Sokan mondják, hogy veszélyes: ez butaság, pont annyira veszélyes, mint egy ugyanakkora bármilyen más súly. Dani megtanít a helyes használatára, így nem eshet bajod, csak az elvégzett munka eredményét fogod büszkén élvezni!:)

TRX

Egy kötél, ami esetünkben a bordásfalhoz van erősítve, Te a másik végeit fogod. A TRX segítségével nagyon nagy számú gyakorlatot leszel képes végezni. Remekül lehet kiegészíteni a TRX gyakorlatokkal a kettlebelles edzéseket. Habár teljesen más jellegű eszköz, hasonló elvek alapján fogjuk használni.

Imádni fogod!

 

Saját testsúlyos elemek

Természetesen a saját testsúlyunkat is fogjuk eszközként használni az edzésre. Guggolás, fekvőtámasz, hasizom erősítés, pont mint a gimiben, csak okosabban. Mindenre kaphatsz könnyítő és nehezítő feladatokat, hogy a saját felkészültségi állapotodnak megfelelően fejlődj. Az edzés végén végzünk testtartásjavító gyakorlatokat – az egészséges gerinc érdekekében!

Hollósi Ádám 1 éves változása a kettlebell+trx 2in1 edzéseink segítségével.

Kuklis Sándor 1 éves változása a Kettlebell Zónával.

Kalló Brigi 2 és fél ruha méretet formásodott velünk.

HOL, MIKOR VANNAK AZ EDZÉSEK?

Az élő edzések a Móricz Zsigmond körtéren vannak, általában hétfőn és szerdán VAGY kedden és csütörtökön 17 és 22 óra között óránként. A következő kezdő edzésünk időpontját fent megtalálod. Ha haladóként csatlakoznál hozzánk, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az űrlapon és segítünk személyre szabottan.

LEHET CSAK ALKALMI JEGYET VENNI?

Nem. Az óráink egymásra épülnek, az alapoktól építjük fel vendégeink tudását, készségeit. Nem hiszünk abban, hogy eredményes vagy értelmes lenne “néha beugrani” egy edzésre. A első alkalom ingyenes, minden kockázat nélkül kipróbálhatod, hogy tetszik-e.

FÁJ ÉS GÖRBE A HÁTAM, MEHETEK EDZÉSRE?

A sok ülés miatt ez ma szinten mindenkire igaz. Nagyon sok ilyen jellegű panaszt szüntettünk meg az évek alatt. Általánosságban elmondható, hogy bárki jöhet az edzésre és jót fog tenni, persze vannak kivételek. Mivel nem vagyunk orvosok, sajnos nem áll jogunkban megítélni az állapotod, ha bizonytalan vagy, kérd az orvosod tanácsát kérlek.

Kettlebell Nőként?
Sok-sok hölgy látogatja az edzéseinket minden korosztályból, nagyon komoly eredményekkel. Nem, nőként nem leszel csúnya nagy a súlyzóktól. Sokkal inkább formás.:)
MENNYIBE KERÜL?

Egy naptári hónapra 16.000,- Ft.

Ebben heti 2 élő edzés van, de hozzáférést kapsz az online + heti 3 edzéshez is, amit otthonról követhetsz.

OTP Szépkártyát el tudunk fogadni, mást sajnos jelenleg nem.

Mitől kezdő az edzés?

Lépésről lépésre tanítjuk meg Neked a funkcionális edzések alapjait, a kettlebellt – TRX-et és saját testsúlyos elemeket egymással párhuzamosan.  Egy komplett áttekintést fogsz kapni az egész rendszerre és nagyon biztos alapokat követően kiemelkedő eredményeket leszel képes elérni velünk. Egy-kettő hónapot követően csatlakozhatsz a haladóbb csoportokhoz.

IDŐSEBB VAGYOK, SOSEM SPORTOLTAM, NEKEM VALÓ EZ?

Az edzésen 18 éves kortól kb. 65 éves korig minden korosztály megtalálható. Ha az orvosod nem tiltott el a súlyzós edzéstől, mindenképpen jöhetsz. Az alapoktól türelmesen mindenre megtanítunk, bármikor lehet pihenni, adunk könnyített feladatokat szükség esetén. Nálunk nem “gáz” leszel, hanem menő, mert eljöttél sportolni:)

MIKOR LESZ EREDMÉNYE?

Erre a legnehezebb válaszolni. Annyi mindentől függ, hogy nem is tudunk. De leginkább rajtad múlik, mi minden lehetőséget biztosítunk számodra.

Danitól megtanulsz jól mozogni (heti 2 élő és heti 3 opcionális online edzést kapsz) + van csapat dietetikusunk és csapat gyógytornászunk. Élj vele!

Ajánlások

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

Szuper motiváló és jófej a csapat, Dani felkészültsége, tapasztalata, lelkesedése és humora minden edzést feldob! 🙂 Pár hónap alatt annyit erősödtem, mint eddig semmilyen más edzésformától. Végre megtaláltam, ami kellett nekem! 🙂
Köszönöm!!!

Ottlik-Ágostházy Réka