Otthonról. Hatékonyan. Biztonságban.

KETTLEBELL OKTATÓ VIDEÓ

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE KETTLEBELL OKTATÓVIDEÓ

Teljesen az alapoktól, sok-sok rávezető és mobilizációs gyakorlatokkal több mint 2 órában, ülőmunkát végzőknek is, “gerincbiztosan”!

MOST 30.000,- FT HELYETT SZEREZD MEG INGYEN!

Korlátlan hozzáféréssel

KEVÉS IDŐD VAN?

Hagyd ki a forgalmi dugót, a felesleges várakozást, került a tömeget, tanuld meg otthonról egyedül vagy a családoddal a kettlebell – és egyben a funkcionális edzés alapjait. Szégyenlős vagy, zavar, ha bámulnak? Ezt Neked találták ki..

CSATLAKOZZ AZ ONLINE ÉLŐ EDZÉSEINKHEZ IS

Ha az oktatóvideóból az alapokat elsajátítottad, csatlakozz a hétfő-szerda-szombati online facebook edzéseinkhez. Az edzések zárt csoportjában korlátlanul kérdezhetsz, segítünk mindenben:)

GERINCVÉDELEM

Egész nap ülsz, fáj a hátad?

Ha nem össze-vissza youtube videókból akarsz tanulni, hanem egy jól-megalapozott, 8 év oktatásán alapuló, BIZTONSÁGOS rendszert szeretnél elsajátítani, válassz minket.

IZMOSODJ! FOGYJ!

Ha van egy kettlebelled vagy kézisúlyzod, már kezdheted is az edzést velünk! Van sok-sok saját testsúlyos gyakorlatunk is, de hiszünk benne, hogy az “ugri-bugri” önmagában nem elég.  Velünk igazán komoly eredményeket fogsz elérni.  Olvastad már az ajánlások között, hogy az egyik tagunk 3 hónap otthoni edzés után 1 órát javított a Spartan Race rekordján?

Kevés időd van?

Hagyd ki a forgalmi dugót, a felesleges várakozást, került a tömeget, intézd el az egészet otthonról egyedül vagy a családoddal. Szégyenlős vagy, zavar, ha bámulnak? Ezt Neked találták ki..

Hollósi Ádám 1 éves változása a kettlebell+trx 2in1 edzéseink segítségével.

Kuklis Sándor 1 éves változása a Kettlebell Zónával.

Kalló Brigi 2 és fél ruha méretet formásodott velünk.

dr. Túry Dániel Miklós

dr. Túry Dániel Miklós (Dani) magyaráz a videón, a gyakorlatokat Fülöp Viki szemlélteti. Dani amellett, hogy ügyvéd – tehát pontosan tudja, hogy milyen egész nap a gép előtt ülni – 9 éve tart edzéseket élőben a XI. kerületben a Kettlebell Zóna nagy csapatának, sportoktató, kettlebell, trx és gerinctréner.  Dani azért fordít kiemelten nagy figyelmet a gerinc egészségére, mert maga is Scheuermann-kórral kűzd, szóval muszáj volt elmélyedni a gerincedzés részleteiben és folyamatosan foglalkozni vele. Komoly eredményekkel:)

Mire van szükségem otthon?

Pár négyzetméter térre és mellé egy kettlebellre. A kettlebellnél a kezdő férfi átlagos ajánlott méret 16 kg, nőknél 8 kg.  

kezdő vagyok, nekem való ez?

Naná!:) Ez a lényeg, a nulláról indulva mindent elmagyarázunk, szemléltetünk, lépésről lépésre.

Ki az oktató?

dr. Túry Dániel Miklós (Dani) magyaráz és Fülöp Viki szemléltet.:) Amellett, hogy Dani ügyvéd – tehát pontosan tudja, hogy milyen egész nap a gép előtt ülni – 9 éve tart edzéseket élőben a XI. kerületben a Kettlebell Zóna nagy csapatának, sportoktató, kettlebell, trx és gerinctréner.  Dani azért fordít kiemelten nagy figyelmet a gerinc egészségére, mert maga is Scheuermann-kórral kűzd, szóval muszáj volt elmélyedni a gerincedzés részleteiben és folyamatosan foglalkozni vele. Komoly eredményekkel:)ekkel:)

HOGYAN VÁSÁROLHATOM MEG?
A fenti “vásárold meg most” jellegű gombokra kattintva tudod jelezni vásárlási igényed a “form” kitöltésével. Válaszképpen azonnal kapsz egy mailt, amiben megírjuk, hogy hova kell utalnod a díjat és hamarosan hozzáférést kapsz a teljes videó anyaghoz.
MENNYI IDŐ EREDMÉNYT ELÉRNI A KETTLEBELLEL? LEHET FOGYNI/ ÉS IZMOSODNI?
A kettlebell brutálisan hatékony, ha izmosodni, fogyni akarsz vagy egyszerűen egészségesebb szeretnél lenni.

Mi ebben a videóban a mozgást tanítjuk meg Neked. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Neked emellett érdemes figyelni az étkezésre is, és persze rendszeresen használnod a megszerzett tudást.

Ezt együttvéve, egészen gyorsan fogsz változást észlelni magadon. Légy türelmes!

FÁJ ÉS GÖRBE A HÁTAM, EDZHETEK?
A sok ülés miatt ez ma szinten mindenkire igaz. Nagyon sok ilyen jellegű panaszt szüntettünk meg az évek alatt. Általánosságban elmondható, hogy bárki jöhet az edzésre és jót fog tenni, persze vannak kivételek. Mivel nem vagyunk orvosok, sajnos nem áll jogunkban megítélni az állapotod, ha bizonytalan vagy, kérd az orvosod tanácsát kérlek.

Ajánlások

“Két éve csatlakoztam a Kettlebell Zóna csoporthoz, jelentős súlyfelesleggel, porckorong sérv előtti utolsó pillanatban, többféle gyógyszer szedése mellet. Már egy hónap elteltével éreztem a pozitív hatásokat: sokat erősödtem, formálódtam, kevésbé vagyok fáradékony. Nem kell már gyógyszert szednem, 25 kg-ot fogyva tartósan 90 kg vagyok úgy,  hogy nem  kell diétáznom.”
Farkas Balázs

“2 és fél éve járok a klubba, azóta nagyon megszerettem ezt az edzésmódszert és fontos része lett az életemnek. Dani kiváló edző, mindig kreatív, ötletes, és hatásos edzésterveket talál ki. Próbáljátok csak ki a Zónát, nem fogjátok megbánni!”
Steve Nelson

Szuper motiváló és jófej a csapat, Dani felkészültsége, tapasztalata, lelkesedése és humora minden edzést feldob! 🙂 Pár hónap alatt annyit erősödtem, mint eddig semmilyen más edzésformától. Végre megtaláltam, ami kellett nekem! 🙂
Köszönöm!!!

Ottlik-Ágostházy Réka